KAĞIT GRUBU Ürün sayısı : 14

Sayfa başı
  • Banyo, mutfak, tuvalet ve iş yerlerinizde üst düzey emiciliğiyle yer almayı bekliyor. Solo kalitesinin tamamen hissettiren sık gözenekli yapısı, kir ve lekelere karşı adeta bir siper görevi görüyor. Her zaman yanıbaşınızda tutmak isteyeceğiniz dilerseniz rulo rulo olarak farklı yerlere konumlandırabilirsiniz.

  • Hem işyerinizde hem de evinizde kullanım sağlayabileceğiniz ve tuvalet kağıdı ihtiyacınıza ekonomik ve kaliteli çözüm Solo Tuvalet Kağıdı.48'li ekonomik paketi ve yumuşak dokusuyla işyeriniz için ideal bir üründür.Çift katlıdır.Yumuşak dokusu ile cildi tahriş etmez.Suda kolay erimesi sayesinde tuvaletlerinde tıkanma problemi yaratmaz. Gönül rahatlığı ile...

  • Muayene masa örtüsü, hastane, poliklinik, sağlık ocağı, muayenehane gibi sağlık ve estetik merkezlerinde tercih edilen tek kullanımlık kağıt ürünüdür.Muayene masa örtüsü, vücutla sağlık ekipmanının temasını minimuma indirerek bakteri transferi riskini azaltır.

  • Tek Kullanımlık Lamineli Rulo Muayene Masa Örtüsü, Hastanelerde, kliniklerde, muayenehanelerde ve bir çok medikal alanda muayene masası üzerine serilip kullanılan örtülerdir. Selülozlu kağıttan yapılmış muayene masa örtülerinin altına uygulanan Sıvıyı tutan alt yüzeyi sayesinde sıvının yayılımını engeller.

  • Sofraların tamamlayıcısı dispenser peçete, kolay kullanımı ve ekonomik 18'li paketi ile mutfak ihtiyaçlarınızı karşılar. Tek katlı. Dispenser peçeteler, dispenser içinde olduğundan kirlenmez ve dağılmaz. İşyerleri, kafe ve restoranlar için uygundur. Ev dışı kullanım pazarının en pratik ürünlerindendir. Ölçüleri servis peçetesi olarak kullanıma uygundur.

  • %100 selüloz Tıkanıklığa yol açmaz Hijyen sağlar        Klozet kapak örtüsü; AVM, kafe, restoran, havaalanı gibi kalabalık alanların tuvaletlerinde en çok tercih edilen ürünlerdendir. Toplu kullanım alanlarında hijyen sağlamayı kolaylaştıran klozet kapağı örtüsü, %100 selülozdan üretilmiştir.Bu nedenle sık tüketilen ve kısa sürede biten bu üründen en...

Gösterilen 7 - 12 arası. Toplam ürün 14.